Το βουνό ανάμεσά μας - Kate Winslet GR SUBS

Share:
Ο Ίντρις Έλμπα και η Κέιτ Γουίνσλετ, δυο από τα πιο δυναμικά, εξαγώγιμα κινηματογραφικά ονόματα της Μεγάλης Βρετανίας συναντιούνται στο «The Mountain Between Us», ένα δράμα επιβίωσης που έχει ύφος «Revenant» σε περιτύλιγμα ρομάντσου. 

Ο χειρουργός Έλμπα και η φωτορεπόρτερ Γουίνσλετ (Όσκαρ Α' Γυναικείου για το «Σφραγισμένα Χείλη») γλυτώνουν ενός αεροπορικού δυστυχήματος και υποχρεώνονται να συμβιώσουν στα παγωμένα βουνά του Κολοράντο. Φυσικά ερωτεύονται και η USA Today έχει τις πρώτες εικόνες-αποδείξεις.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσαρλς Μάρτιν που εκδόθηκε το 2010. Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν φήμες σχετικά με την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου με υποψήφια ονόματα αρχικά το ζεύγος Μάικλ Φασμπέντερ-Μαργκό Ρόμπι και στη συνέχεια τους Τσάρλι Χάναμ-Ρόζαμουντ Πάικ. Τελικά η παραγωγή «κλείδωσε» τους Έλμπα-Γουίνσλετ, ένα ζευγάρι που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Οι δυσκολίες των γυρισμάτων στα καναδικά βουνά είχε ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης της ταινίας Χανί Αμπού-Ασάντ («Paradise Now», 2005) να συναντιούνται καθημερινά για να οργανώσουν πολλαπλά σχέδια έκτακτης ανάγκης ανάλογα με τον καιρό. 


Ο σκηνοθέτης εξήρε την αφοσίωση του καστ στα γυρίσματα, λέγοντας για την Γουίνσλετ πως επέμενε να γυρίσει μόνη της ένα επικίνδυνο stunt και για τον Έλμπα πως «θα πιστέψετε ότι έχει ζήσει όντως στην άγρια φύση».

Σκηνοθεσία: Χανί Αμπού-Ασάντ
Με τους: Κέιτ Ουίνσλετ, Ίντρις Έλμπα, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Μπο Μπρίτζες