The Dark Tower - Matthew McConaughey GR SUBS

Με τους Idris Elba και Matthew McConaughey

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. 

Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). 

Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σκηνοθεσία: Nikolaj Arcel
Σενάριο: Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Anders Thomas Jensen, Nikolaj Arcel
Βασισμένη στα βιβλία του: Stephen King

Παίζουν: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Jackie Earle Haley


Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα τηλεοπτικά spots για τη νέα της ταινία The Dark Tower, την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Stephen King, The Gunslinger, του 1982, ο οποίος συνέχισε την ιστορία για 30 χρόνια με 7 ακόμα βιβλία. 


Ωστόσο παρόλες τις ομοιότητες, η ταινία θα τραβήξει το δικό της δρόμο σε σχέση με τα βιβλία. Στα νέα clips εξηγεί την ιστορία των δύο χαρακτήρων, του Roland και του Man in Black.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!