Type Here to Get Search Results !

Iron Sky : The Ark με τον Andy Garcia

Στα Wanda studios στην Κίνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Iron Sky : The Ark, στην οποία θα μετέχει ο Andy Garcia και ο Κινέζος σταρ Duan Hiyong.


Ο Γκαρσία, υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο The Godfather: Μέρος ΙΙΙ, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα στο Geostorm του Dean Devlin, θα παίξει τον William Russell, έναν δισεκατομμυριούχο αρχιmaster Illuminati.

Ο Duan, ο οποίος μόλις κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο thriller Dong Jue The Looming Storm, παίζει τον επιστήμονα Greenwood Fang Mingtao.

Συνθέτοντας το cast με τον φινλανδικό σκηνοθέτη Timo Vuorensola, είναι ο Lin Yi, ο Vivienne Tien, ο Rhydian Vaughan και ο Rhydian Yue και ο Γερμανός ηθοποιός Udo Kier.

Η τρίτη έκδοση της ταινίας Iron Sky έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στα Wanda Studios στο Qingdao,στην Κίνα από τον Οκτώβριο.

 Η ταινία δημιουργήθηκε ως κινεζική-φινλανδική συμπαραγωγή και μετατοπίζει τη δράση στην Κίνα, συνδέοντας το επιστημονικό σύμπαν του Iron Sky με το αρχαίο κινέζικο παραμύθι του Chang'e. 


Το Iron Sky της Vuorensola κυκλοφόρησε το 2012. Τη 2η συνέχεια, Iron Sky: The Coming Race, θα την δούμε στις αρχές του 2019.

 hollywoodreporter.com
Tags

Below Post Ad