Can You Ever Forgive Me? (Comedy)

When bestselling celebrity biographer, Lee Israel, is no longer able to get published because she has fallen out of step with current tastes, she turns her art form to deception, abetted by her loyal friend, Jack.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μας δείχνει μια εξαιρετική Μελίσα ΜακΚάρθι, σε μια ερμηνεία που θα την φέρει (με σιγουριά) κοντά στην δεύτερη υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Η Μελίσα ΜακΚάρθι είναι μια εξαιρετική κωμικός και κυρίως μια υπέροχη ηθοποιός. Μια ηθοποιός μάλιστα που μπορεί με μεγάλη άνεση να κάνει στροφή από την κωμωδία στο δράμα. Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί έχει τίτλο «Can You Ever Forgive Me?» και ο ρόλος της δεν έχει καμία σχέση με όσα την έχουμε δει να παίζει τον τελευταίο καιρό.


Βασισμένη στην ομώνυμη αυτοβιογραφία της Λι Ισραελ, η ταινία μιλάει για την τρελή ιστορία της Ισράελ, την οποία υποδύεται μια αγνώριστη ΜακΚάρθι, μιας λαμπρής βιογράφου των διασημοτήτων, η οποία αναγκάστηκε να στραφεί στην απάτη και την αντιγραφή όταν ξέμεινε από λεφτά. 

Και δεν ήταν μόνο βιβλία τα οποία «αντέγραψε», αλλά και επιστολές διάσημων ανθρώπων, τις οποίες μάλιστα πούλησε σε ανυποψίαστους αγοραστές. Ηταν τέτοια η εμμονή της που και όταν δεν μπορούσε να γράψει ένα καλό ψεύτικο γράμμα έκλεβε και πουλούσε ένα αληθινό.

Director:

Marielle Heller

Writers:

Nicole Holofcener, Lee Israel (memoir)

Stars:

Melissa McCarthy, Anna Deavere Smith, Alice Kremelberg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!