ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ NETFLIX

Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει κάποιος μέσα στην εταιρεία, που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί παγκοσμίως σε ό,τι έχει να κάνει με streaming, αντιλαμβάνεται ότι αυτό που έχει συμβεί εκεί μέσα είναι ένας γάμος μεταξύ Χόλιγουντ και Σίλικον Βάλεϊ ή αλλιώς, μεταξύ περιεχομένου και τεχνολογίας.

Αυτό ακριβώς ήταν το ρηξικέλευθο που έφερε η Netflix στη ζωή μας, αλλάζοντας δια παντός τον τρόπο που ψυχαγωγούμαστε. Γιατί όποιος είναι συνδρομητής, γνωρίζει ότι μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του σειρά από το κινητό, την τηλεόραση, το tablet, τον υπολογιστή, ή οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει, χωρίς διαφημιστικά διαλείμματα, την ώρα που θέλει και για όσο θέλει.

 Αν βαρεθεί, σταματάει, αν του αρέσει, μπορεί να δει μία ολόκληρη σειρά μέσα σε λίγα 24ωρα (το λεγόμενο binge watching).

Και μάλιστα έχοντας μία τεράστια πλέον ποικιλία σε περιεχόμενο, και πρωτότυπο, με σειρές του Netflix που σαρώνουν σε τηλεθέαση, και δεν προέρχονται μόνο από ΗΠΑ, αλλά από κάθε γωνιά του πλανήτη.

 Μέσα στα γραφεία του Netflix, τόσο στο Λος Αντζελες όσο και στο Λος Γκάτος, έρχεται κανείς αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα αν συγκριθεί με τα ελληνικά δεδομένα, αλλά γνωστή και αυτονόητη για όσους εργάζονται στις εταιρείες-κολοσσούς της Σίλικον Βάλεϊ.

Μοντέρνα σχεδιασμένο περιβάλλον, απολύτως λειτουργικό για τον υπάλληλο και όποιον περνάει ώρες στο γραφείο, παροχές παντού…

Οι εργαζόμενοι, όπως μας είπαν, νιώθουν πολύ τυχεροί που εργάζονται εκεί μέσα. Κατ αρχάς αισθάνονται πως συμμετέχουν σε κάτι πολύ καινοτόμο, προσπαθώντας να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να ανησυχήσουν σχεδόν για τίποτε, αφού η εταιρεία τους παρέχει τα πάντα.





protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!