Type Here to Get Search Results !

STRANGER THINGS : ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Η σειρά του Netflix «Stranger Things» είναι εξαιρετικά δημοφιλής και αυτό αποτυπώνεται και στον μισθό του cast, το οποίο μάλιστα έλαβε αύξηση στις αποδοχές του ενόψει της επόμενης σεζόν της σειράς.

Ως τώρα οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς, που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες των Mike, Dustin, Lucas και Will πληρώνονταν με 20.000 δολάρια ανά επεισόδιο, αποδοχές που εκτοξεύθηκαν σε 150.000 δολάρια για κάθε νέο επεισόδιο. 
 Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός Millie Bobby Brown, η οποία ενσαρκώνει την Eleven, φαίνεται πως αμείβεται με τα διπλάσια χρήματα, καθώς ο δικός της μισθός αγγίζει τα 300.000 δολάρια.

 Όσο για τους ενήλικες πρωταγωνιστές της sci-fi σειράς του Netflix, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός είναι η Winona Ryder, της οποίας το κασέ φθάνει τα 351.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο.


Η σειρά έχει κάνει πάταγο διεθνώς, κάτι που είχε σχολιάσει η Millie Bobby Brown σε συνέντευξη της πριν από έναν χρόνο, στην οποία είχε υποστηρίξει: «Ειλικρινά είναι απίστευτο, είναι μαγικό. Είμαι τόσο ευγνώμων για την ανταπόκριση που έχει λάβει η σειρά. Δεν ήταν η πρόθεση μας να γίνει τόσος πάταγος, αλλά το ξέραμε ότι η σειρά ήταν διαφορετικά, μοναδική και είχε κάτι που δεν το είχε καμία άλλη σειρά».
 Όσο για τον δικό της χαρακτήρα, η 14χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Δεν πίστευα πως η Eleven θα ήταν δημοφιλής. Πίστευα πως θα ήταν υποστηρικτικός χαρακτήρας, κάτι με το οποίο ήμουν εντάξει, γιατί πίστευα στη σειρά. Γνωρίσαμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Μπαράκ Ομπάμα. Τίποτα δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό».

Πολλά τα λεφτά για μια τόσο μέτρια σειρά! Όχι! Μη μου πείτε ότι σας άρεσαν οι βλακείες του Stranger Things;
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad