Χαβιέ Μπαρδέμ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Στίβεν Ζέλιαν σε νέα TV SERIES

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θα πρωταγωνιστήσει ως Ερνάν Κορτές σε μίνι σειρά του τηλεοπτικού δικτύου Amazon Prime Video.

Η σειρά παραγωγής της Amblin Television του Στίβεν Σπίλμπεργκ δημιουργήθηκε για την τηλεόραση σε σενάριο που γράφτηκε από τον Στίβεν Ζέλιαν (σεναριογράφο της ταινίας «Η Λίστα του Σίντλερ»).

Η σειρά έχει θέμα τον θρυλικό εξερευνητή κατακτητή, ο οποίος στις αρχές του 16ου αιώνα ηγήθηκε των επιχειρήσεων για την κατάκτηση της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, στο σημερινό Μεξικό συνδέοντας για πρώτη φορά δύο πολιτισμούς και αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας.

«Οι επικές ανακαλύψεις του Κορτές διαμόρφωσαν τον κόσμο, όπως τον ξέρουμε σήμερα και μέσα από το πνεύμα των Στίβεν Σπίλμπεργκ, Στιβ Ζέλιαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ θα οδηγήσουμε τα μέλη της Prime Video σε ένα συναρπαστικό ταξίδι» δήλωσε η Σάρον Ιγκουάντο επικεφαλής σειρών από την Amazon Studios. «Υπάρχουν λίγες στιγμές στην ιστορία που διαμορφώνουν μια ολόκληρη κουλτούρα, όπως η ιστορία του Κορτές και αυτή η σειρά θα είναι γεμάτη με δράμα και περιπέτεια» σημείωσε.

Η σειρά θα βασιστεί στο σενάριο του Ντάλτον Τρούμπο του εκλιπόντος συγγραφέα και σεναριογράφου του Χόλιγουντ, το οποίο είχε γραφτεί για την ταινία με θέμα τη συνάντηση του Κορτές με τους Αζτέκους «Montezuma» τη δεκαετία του 1960. Η ταινία δεν γυρίστηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!