Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον διάσημο και βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν. Ο αστέρας του Χόλιγουντ κατηγορείται ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τη θετή εγγονή του Ι' Ντίνα Χάινς.

Την αποκάλυψη έκανε ο 30χρονος Λαμάρ Ντάβενπορτ, ο οποίος αυτές τις ημέρες δικάζεται για τη δολοφονία της. Ο 30χρονος κατηγορείται ότι το 2015 την είχε μαχαιρώσει 25 φορές και ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Η Ι’Ντίνα Χάινς αποκάλυψε στον Λαμάρ Ντάβενπορτ και σε άλλους ότι ο παππούς της είχε σεξουαλικά ανάρμοστη σχέση μαζί της» δήλωσε στο δικαστήριο η δικηγόρος του Ντάβενπορτ, Άνι Κοστάντζο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News.

Σημειώνεται ότι η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, οπότε δεν συνδέονταν εξ αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι φήμες για αυτήν την ανάρμοστη σχέση κυκλοφορούν εδώ και μία δεκαετία και ξεκίνησαν όταν το 2009 το περιοδικό National Enquirer υποστήριζε ότι ο Φρίμαν είχε για έναν χρόνο σχέση με τη γυναίκα, ενώ φίλος της που δεν κατονομαζόταν έλεγε ότι η Χάινς ήθελε να τον παντρευτεί.

Άλλες πληροφορίες, τρία χρόνια πριν από τον βίαιο θάνατό της, έλεγαν ότι ο ηθοποιός σκόπευε να την παντρευτεί αλλά και οι δύο είχαν κατηγορηματικά διαψεύσει τα περί ειδυλλίου τους. Η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Ντάβενπορτ στο πολυτελές διαμέρισμα που της είχε αγοράσει ο θετός παππούς της, και παρότι ο ράπερ είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες, με τις οποίες απέκτησε και παιδιά, παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια μέχρι που την σκότωσε.

Η υπεράσπισή του επικαλείται ακαταλόγιστο επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και τώρα εκτιμάται ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά με την αναφορά της υπόθεσης Φρίμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!