«10 After Midnight» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Spanio Pouli
By -
0
O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο δεν είναι άγνωστος με την τηλεόραση. Εχει γράψει και σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδιο διαφόρων τηλεοπτικών σειρών στο παρελθόν, ανάμεσά τους και το «The Strain», αλλά και το couchcag του «Treehouse of Horror XXIV», του halloween σπέσιαλ επεισοδίου των «Simpsons».

Ο ντελ Τόρο επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να δημιουργήσει, για λογαριασμό του Netflix, μια σειρά ανθολογίας τρόμου με τίτλο «Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight». Αυτή θα είναι η πρώτη σειρά ανθολογίας τρόμου για την ψηφιακή πλατφόρμα, ενώ θα αποτελεί και την δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με το Netflix, μετά την βραβευμένη με Emmy σειρά «Trollhunters».

Το γοτθικό προσωπικό του στυλ και η σκηνοθετική προσέγγιση του ντελ Τόρο φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την σειρά ανθολογίας, η οποία σύμφωνα με το Netflix «θα είναι μια μοναδική σειρά ανθολογίας τρόμου, και θα παρουσιάσει μια συλλογή από ιστορίες, προσωπικά επιμελημένες από τον ντελ Τόρο, τόσο εκλεπτυσμένες όσο και τρομαχτικές.»

Για την σειρά ο ντελ Τόρο θα συνεργαστεί με τον παραγωγό του «The Shape of Water», τον Τζ. Μάιλς Ντέιλ, ενώ θα διαλέξει ο ίδιος προσωπικά τους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες για να τον πλαισιώσουν και να ζωντανέψουν αυτές τις ιστορίες στην μικρή οθόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Netflix, παρά μόνο ότι θα είναι «σύντομα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Comment without Hesitation!

Δημοσίευση σχολίου (0)