The Lego Movie 2: The Second Part

Μετά την τεράστια αποτυχία της πρώτης ταινίας, με πολλά βατόμουρα, έρχεται και η συνέχεια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.

To " H TAINIA LEGO 2 " είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. 

Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα μεταφέρει τους Έμετ, Λούσι και Μπάτμαν, και τους φίλους τους σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά. Θα δοκιμάσει το θάρρος τους, τη δημιουργικότητά τους και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, αλλά ταυτόχρονα θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσοι σημαντικοί είναι. 

Την ταινία "H TAINIA LEGO 2" σκηνοθετεί ο Μάικ Μίτσελ ("Shrek Ever After," "Trolls," "Sky High").Την παραγωγή κάνει η ομάδα του "The LEGO Movie" που εμφανίστηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014 και απαρτίζεται από τους Νταν Λιν, Φιλ Λόρντ, Κρίστοφερ Μίλερ και Ρόι Λι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!