Ο αθλητής που κάπνιζε μαριχουάνα και δεν αποσύρθηκε ποτέ από το baseball

Σε κάθε άθλημα υπάρχουν τα καλά και τα κακά παιδιά. Υπάρχουν εκείνοι που είναι πειθαρχημένοι και εκείνοι που είναι αντιδραστικοί. Ποιοι είναι τα καλά και ποιοι τα κακά παιδιά από αυτούς, είναι βέβαια υποκειμενικό. Οι φίλαθλοι έχουν μια άλλη οπτική για κάθε παίκτη, απ’ ότι οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες της εκάστοτε ομάδας. Κάποιοι πιστεύουν πως οι αθλητές θα πρέπει να είναι σαν στρατιώτες, ενώ άλλοι πιστεύουν πως οι μεγάλοι παίκτες είναι ταυτόχρονα και επαναστατικά πνεύματα. Και τα δυο ισχύουν…

Ο Bill «Spaceman» Lee, ανήκει σίγουρα στην δεύτερη κατηγορία. Αντιδραστικός και επαναστάτης, αλλά συγχρόνως ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να παίζει baseball. Όλα τα μέλη της οικογένειάς του έπαιζαν. Κι έτσι μεγάλωσε με μια μπάλα, ένα γάντι και ένα ρόπαλο στο χέρι. Με αυτά πήγε στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Κέρδισε το πρωτάθλημα των πανεπιστημίων με το University of Southern California και έγινε draft από τους θρυλικούς Boston Red Sox το 1968. Στα φοιτητικά του χρόνια, άρχισε και η καλή σχέση του με την μαριχουάνα.

Έπαιξε στην επαγγελματική κατηγορία στη θέση του pitcher για 13 χρόνια. Ως αριστερόχειρας είχε ένα δικό του στυλ. Οι ρίψεις του δεν είχαν πολλή δύναμη. Γι’ αυτό και έριχνε πιο τεχνικές μπαλιές που του έδωσαν την θέση του βασικού το 1973. Το 1975 έφτασε με τους Red Sox στο World Series και έκανε καλά την δουλειά του, αλλά η ομάδα της Βοστόνης ηττήθηκε με 4-3.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!