The Crossbreed (2018)

Ο εφιάλτης ήταν για μια δαιμονική κατοχή. Πριν από πολύ καιρό, υπήρχε το κακό σε μια μικρή πόλη και  ζήλευε ένα μικρό κορίτσι και δεν την άφηνε ποτέ ελεύθερη, αφού ο διάβολος την ήθελε για πάρτη του.

 Μια νύχτα, το κακό βίασε το κορίτσι και έμεινε έγκυος. Μετά από μήνες το κορίτσι δεν μπορούσε να κρύψει το μωρό της. Ο πατέρας της σκέφτηκε να κλειδώσει το κορίτσι στο δωμάτιό του για να κρύψει το μυστικό της.  

Αλλά το κακό έβαλε το όπλο στο ναό του πατέρα του και έσωσε το κορίτσι. Ο πατέρας είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, κοιμήθηκε στο κρεβάτι για τρεις μήνες και πέθανε.  

Ο καιρός πέρασε και η κοπέλα έφερε ένα παιδί στον κόσμο. Φυσικά, οι άνθρωποι που ζούσαν στο χωριό άκουσαν την ιστορία και δεν ήθελαν να δουν ούτε το κορίτσι ούτε το μωρό από τότε που γεννήθηκε το μωρό, τα φυτά που είχαν αποξηρανθεί στο χωράφι, τα ψάρια που χάθηκαν στη λίμνη και οι άνθρωποι είχαν προσευχηθεί στον θεό για βροχή, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο χωριό.

 Οι άνθρωποι ήταν τόσο θυμωμένοι, έσκαψαν μια τρύπα μπροστά από τη βρύση, την έβαλαν στην τρύπα και έριξαν πέτρες στο πρόσωπό της. Η κοπέλα πέθανε σύντομα μετά. Το κακό βγήκε από το στην επιφάνεια και πήρε εκδίκηση σκοτώνοντας στο χωριό όλους εκτός από δύο αδελφές επειδή  ήθελε να φροντίσουν το μωρό του ...

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!