Venom - Τα σπάει στο Box Office


Το MCU της Marvel βρίσκεται στα καλύτερα του και μόλις είχε πάρει τα δικαιώματα του Spider-Man από τη Sony. Η τελευταία όμως ως προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε γρήγορα γρήγορα δύο ταινίες με χαρακτήρες αποκλειστικά από τα κόμικ του ανθρώπου-αράχνη. Πιο συγκεκριμένα, ο Venom, η Black Cat και η Silver Sable στα επόμενα δύο χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν σε δικά τους project.

Ο Venom σαν χαρακτήρας έχει τεράστιο παρελθόν στα κόμικ και μέχρι στιγμής στη μεγάλη οθόνη έχουμε δει μόλις μια αλλά τρομερά αποτυχημένη εκδοχή του. Το «Spider-Man 3» του Sam Raimi εκτός από όλα τα υπόλοιπα κακά που είχε, μας έδωσε τον χειρότερο Venom που μπορούσε. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί μέχρι τώρα ο χαρακτήρας είχε μείνει στο «ράφι». Για να επέστρεφε θα χρειαζόταν πρώτα έναν αντάξιο ηθοποιό, αλλά ακόμη περισσότερο ένα κινηματογραφικό περιβάλλον όπου θα μπορούσαν να ειπωθούν οι ιστορίες ακριβώς όσο βίαιες και αιματηρές είναι.

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ® Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

Βασισμένο στο ομώνυμο Marvel Comic





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!