ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ/The Darkest Minds (ΕΠΙΣΤ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ)

Άλλη μια επιδημία έχει αφανίσει το 98% του πληθυσμού του πλανήτη. Το εναπονείναν 2% έχει αναπτύξει υπερδυνάμεις και θα δώσει φυσικά τη λύση...

Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα.

Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο.

Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντός τους.

Τον Άυγουστο στους κινηματογράφους.

 Παίζουν: Μάντι Μουρ, Γκουέντολιν Κρίστι, Αμάντλα Στένμπεργκ, Χάρις Ντίκινσον, Σκάιλαν Μπρουκς

After a disease kills 98% of America's children, the surviving 2% develop superpowers and are placed in internment camps. A 16-year-old girl escapes her camp and joins a group of other teens on the run from the government.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!