Bohemian Rhapsody - Gr Subs

O δρόμος προς την ολοκλήρωση της παραγωγής του «Bohemian Rhapsody», της βιογραφικής ταινίας του Φρέντι Μέρκιουρι με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μαλέκ, δεν ήταν και ο πιο εύκολος, ειδικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την διακοπή των γυρισμάτων και την απόλυση του Μπράιαν Σίνγκερ από την σκηνοθεσία.

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο.

 Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid».

Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!