Η Τζένιφερ Κόνελι στο σίκουελ του "Top Gun"

Μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας ότι η Τζένιφερ Κόνελι θα ενταχθεί στο καστ της συνέχειας του "Top Gun" η επιβεβαίωση ήρθε από τον πρωταγωνιστή της θρυλικής ταινίας του 1986, Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα με το ET, ο Τομ Κρουζ προέβη σε δήλωση στην πρεμιέρα της ταινίας "Mission: Impossible Fallout" στην Ουάσινγκτον.

"Κοιτάξτε, είναι μια μεγάλη ηθοποιός, προφανώς... Όταν δείτε την ταινία, θα διαπιστώσετε γιατί είναι τέλεια γι 'αυτήν" είπε ο 56χρονος Τομ Κρουζ για τη νέα συμπρωταγωνίστριά του.

"Έίναι τόσο ταλαντούχα και δραστήρια, και, ξέρετε, βλέπω ότι θα έχουμε απλά σπουδαίους συντελεστές. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό" τόνισε.

Ο Τομ Κρουζ ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βρέθηκε ξανά στο Μουσείο Αεροπορίας και Διαστήματος στην Ουάσινγκτον, έναν χώρο που έχει ιδιαίτερη σημασία γι' αυτόν.

"Κάναμε στην πραγματικότητα την πρεμιέρα του Top Gun εδώ", είπε επαναφέροντας στη μνήμη του την πρώτη προβολή της ταινίας του 1986 που αγαπήθηκε από τους λάτρεις των αερομαχιών και των μαχητικών αεροσκαφών και εκτόξευσε στην κορυφή την καριέρα του Τομ Κρουζ.