Νέο ντοκιμαντέρ για τον Κουίνσι Τζόουνς

Spanio Pouli
By -
0
Νέο ντοκιμαντέρ για τον μουσικοσυνθέτη, μουσικό και κινηματογραφικό παραγωγό Κουίνσι Τζόουνς σε σκηνοθεσία του Άλαν Χικς και της κόρης του μουσικού, Ρασίντα Τζόουνς ετοιμάζει το Netflix.

   Εκπρόσωποι του συνδρομητικού δικτύου ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι το ντοκιμαντέρ, με τίτλο "Quincy" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

   Το "Quincy" θα εξερευνήσει τη ζωή και την καριέρα του Κουίνσι Τζόουνς μέσα από ένα συνδυασμό σύγχρονου και αρχειακού υλικού, φωτίζοντας τη μουσική του εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε ως τρομπετίστας, στη συνέχεια έγινε μαέστρος ορχήστρας, συνθέτης και ενορχηστρωτής.

     Η ταινία θα εξετάζει και τις σχέσεις του με συναδέλφους του μουσικούς και εκπροσώπους της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, των οποίων ήταν μέντορας, τους Λέζλι Γκορ, Μάικλ Τζάκσον, Όπρα Γουίνφρεϊ και Γουίλ Σμιθ.

   Εκτός από το έργο του στη μουσική, το ντοκιμαντέρ θα καταγράψει και τη συμμετοχή του σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο «The Purple Color» του οποίου ήταν παραγωγός και την τηλεοπτική σειρά «Roots» για την οποία συνέθεσε μουσική.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Comment without Hesitation!

Δημοσίευση σχολίου (0)