The Goldfinch/Η Καρδερίνα/ Με την Nicole Kidman και την Sarah Paulson

Η μεγάλη οθόνη ξεφυλλίζει το βραβευμένο βιβλίο της Ντόνα Ταρτ με στόχο τα Όσκαρ. Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το συγκινητικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου της Ντόνα Ταρτ «Η Καρδερίνα», στοχεύοντας σε μία οσκαρική πορεία αντίστοιχη με εκείνης του «Ένα Αστέρι Γεννιέται», περσινής παραγωγής του στούντιο που κυκλοφόρησε επίσης αρχές φθινοπώρου.

Στα 13 του, ο Θίο Ντέκερ, γιος μιας αφοσιωμένης μητέρας και ενός ασυλλόγιστου, κατά κύριο λόγο απόντα πατέρα, επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του ρημάζει τη ζωή.

Μόνος κι απροστάτευτος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, αγανακτεί με συμμαθητές που δεν ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν, βασανίζεται από μια αβάσταχτη νοσταλγία για τη μητέρα του και, όσο περνάει ο καιρός, αγκιστρώνεται σε αυτό που διατηρεί πιο έντονη τη θύμησή της: ένα μικρό, ανεξήγητα σαγηνευτικό πίνακα που τελικά παρασύρει τον Θίο στον υπόκοσμο και την παρανομία…

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 19 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer.




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes