8 Μαρ 2020

Η νέα σειρά της Amazon που κάνει πάταγο όχι μόνο στην Ινδία, αλλά σε όλο τον κόσμο, είναι η ινδική απάντηση στον 007

Είναι υπερκατάσκοπος, τα βάζει µε την παγκόσµια τροµοκρατία, αλλά η οικογένειά του ούτε που φαντάζεται τα κατορθώµατά του. Ο ξεχωριστός συνδυασµός δράσης, ρεαλισµού, δράµατος και κωµωδίας της νέας σειράς του Μπόλιγουντ «The Family Man» κάνει πάταγο στην Ινδία, στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες του κόσµου και είναι το νέο ατού της Amazon στον ανταγωνισµό.

Ο αντι-Τζέιμς Μποντ είναι Ινδός

Έχοντας πάρει δυσµενή µετάθεση στην επαρχία του Κασµίρ, έπειτα από µια αποτυχηµένη αποστολή στη Βοµβάη, ο κυβερνητικός πράκτορας Σρίκαντ Τιουάρι είναι ένας υπεράνθρωπος της ινδικής κατασκοπείας, του οποίου τα κατορθώµατα ούτε που φαντάζεται η οικογένειά του. 

Ένας διαφορετικός Τζέιµς Μποντ, αντι-Τζέιµς Μποντ για την ακρίβεια, που όταν καλεί τα βράδια τη σύζυγο και τα παιδιά του, εκείνοι ούτε που του δίνουν σηµασία, προτιµώντας να ανακαλύψουν τον νέο φορητό υπολογιστή που µπήκε στο σπίτι (ύποπτο δώρο από συνάδελφο της συζύγου). Είναι τόσο ενθουσιασµένοι που παρατούν το τηλέφωνο και ξεχνούν τον µπαµπά, ο οποίος στα µάτια της οικογένειας δεν είναι παρά ένας δηµόσιος υπάλληλος.

Ενημερώσου πλήρως στο ethnos 

Copyright © Ardan Movies | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Distributed By Gooyaabi Templates