The Call (To Τηλέφωνο) - Το Νοτιοκορεάτικο θρίλερ που πρέπει να δεις


 Το The Call  γνωστό κι από ως Call) είναι Νοτιοκορεατική  ταινία θρίλερ του 2020, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Λι Τσον-χιον. Το σενάριο βασίστηκε στην πορτορικανική ταινία The Caller (2011), του Μάθιου Πάρκχιλ. Στην ταινία πρωταγωνισούν οι Παρκ Σιν-χιε και Τζον Τζονγκ-σο. 


Η υπόθεση του φιλμ περιστρέφεται γύρω από δύο γυναίκες, τη Seo Yeon (Park Shin-hye) και τη Young Sook (Jeon Jong-seo). Ένα τυχαίο τηλεφώνημα από τα σπίτια τους θα τις κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι η μία μιλάει από το μέλλον και η άλλη βρίσκεται 20 χρόνια πίσω. Μια σχέση που θα ξεκινήσει με μια όμορφη και παράξενη φιλία, σύντομα θα καταλήξει στο απόλυτο μακελειό. 




Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 2 Ιανουαρίου του 2019 και ολοκληρώθηκαν στις 2 Απριλίου του 2020.  Κυκλοφόρησε παγκοσμίως, στις 27 Νοεμβρίου του 2020, μέσω του Netflix.


Διάρκεια 112 λεπτά


Μην ψάχνετε λογική στις ταινίες που "παίζουν" με τον χρόνο. To The Call είναι μια προσεγμένη και απλή παραγωγή και γενικότερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στον τρόπο που κυλάει στο σύνολο της η ταινία, ενώ όσο περνάει η ώρα εξελίσσεται πολύ δυνατά.


Ardanometer: ★★★★★★★☆☆☆ (7/10)















Και για όσους/όσες δεν κατάλαβαν το τέλος της ταινίας 













0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes