Watch 5 Similar Movies to We're the Millers (2013)

 Αν σας άρεσε το "We're the Millers", σας αρέσουν ταινίες δρόμου, ξεκαρδιστικές και χιουμοριστικές για / με road trip, on the road, ταξίδι, τίποτα δεν πάει καλά, γονεϊκότητα, μαριχουάνα και θέματα κατασκήνωσης κωμωδίας και εγκλήματος . 

Βρείτε τις επόμενες αγαπημένες και Similar ταινίες 


Στην λίστα μας θα βρείτε ταινίες παρόμοιες με το We're the Millers (2013) 



We're the Millers (2013)


"Fake family. Real trouble."


directed by: Rawson Marshall Thurber


Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Will Poulter, Emma Roberts


Ξενοιασία, γέλιο και χαλάρωση

 5

EuroTrip

2004 ‧ Κωμωδία/Περιπέτεια ‧ 1 ώ. 33 λ


Το EuroTrip είναι μια αμερικάνικη σεξουαλική κωμωδία του 2004 σε σκηνοθεσία Τζεφ Σάφερ και σενάριο των Άλεκ Μπεργκ, Ντέιβιντ Μάντελ και Σάφερ. Πρωταγωνιστούν οι Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg, Travis Wester και Jessica Boehrs


Dumped by his girlfriend, a high school grad decides to embark on an overseas adventure in Europe with his friends

Eurotrip (2004)

"No actual Europeans were harmed in the making of this film."

directed by: Jeff Schaffer

Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Kristin Kreuk, Michelle Trachtenberg





 4

Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά (Vacation)

2015 ‧ Κωμωδία/Περιπέτεια ‧ 1 ώ. 39 λ.


Το Vacation είναι μια αμερικανική οδική κωμωδία του 2015, σε σενάριο και σκηνοθεσία των Jonathan Goldstein και John Francis Daley. Πρωταγωνιστούν οι Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Beverly D'Angelo, Chris Hemsworth και Chevy Chase



Rusty Griswold takes his own family on a road trip to "Walley World" in order to spice things up with his wife and reconnect with his sons.

Directors
John Francis DaleyJonathan Goldstein

Writers
Jonathan GoldsteinJohn Francis DaleyJohn Hughes

Stars
Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo


Vacation (2015)

"What could go wrong?"

Hoping to bring his family closer together and to recreate his childhood vacation for his own kids, a grown up Rusty Griswold takes his wife and their two sons on a cross-country road trip to the coolest theme park in America, Walley World. Needless ...



 3

Άτακτος Παππούς (Dirty Grandpa)

2016 ‧ Κωμωδία/Σεξοκωμωδία ‧ 1 ώ. 42 λ.


Το Dirty Grandpa είναι μια αμερικάνικη ρομαντική σεξ κωμωδία φιλαράκων του 2016 για έναν δικηγόρο που οδηγεί τον παππού του στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Dan Mazer και το σενάριο του John Phillips


Ο Τζέισον Κέλι [Ζακ Έφρον] απέχει μία εβδομάδα από το να παντρευτεί την κόρη του αφεντικού του που ελέγχει τον έλεγχο, βάζοντάς τον σε γρήγορο δρόμο για μια συνεργασία στο δικηγορικό γραφείο. 

Ωστόσο, όταν ο Τζέισον ξεγελιέται για να οδηγήσει τον ασεβή παππού του, Ντικ [Ρόμπερτ Ντε Νίρο], στη Ντέιτονα για τις ανοιξιάτικες διακοπές, ο γάμος του που εκκρεμεί βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο. 

Ανάμεσα σε ταραχώδη πάρτι, καβγάδες στο μπαρ και μια επική βραδιά καραόκε, ο Ντικ προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο και να φέρει μαζί τον Τζέισον για τη βόλτα. 

Τελικά, στο πιο τρελό ταξίδι της ζωής τους, ο «βρώμικος» παππούς και ο στενοχωρημένος εγγονός του ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μάθουν ο ένας από τον άλλον και να δημιουργήσουν τον δεσμό που δεν είχαν ποτέ.




Dirty Grandpa (2016)

 "What did you learn from your grandparents?"

directed by: Dan Mazer

starring: Zac Efron, Robert De Niro, Julianne Hough, Aubrey Plaza




 2

Αφεντικά για σκότωμα (Horrible Bosses)

2011 ‧ Κωμωδία/Έγκλημα ‧ 1 ώ. 46 λ.


Το Horrible Bosses είναι μια αμερικανική μαύρη κωμωδία του 2011 σε σκηνοθεσία του Seth Gordon, σε σενάριο των Michael Markowitz, John Francis Daley και Jonathan Goldstein, από μια ιστορία του Markowitz


Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ, το μόνο πράγμα που θα έκανε την καθημερινότητα πιο ανεκτή θα ήταν να σκονίσουν τα ανυπόφορα αφεντικά τους. 

Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι, με το πλεονέκτημα λίγων πάρα πολλών ποτών και μερικές αμφίβολες συμβουλές από έναν φασαριόζικο πρώην απατεώνα, οι τρεις φίλοι καταστρώνουν ένα περίπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο για να απαλλαγούν από τους αντίστοιχους εργοδότες τους... μόνιμα. 

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ακόμα και τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια είναι τόσο αλάνθαστα όσο και τα μυαλά πίσω από αυτά.


Horrible Bosses (2011)

"Is your boss a sex crazed maneater?"

directed by: Seth Gordon

Jennifer Aniston, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis






 1

Σύζυγος για ενοικίαση (Just Go with It)

2011 ‧ Κωμωδία/Αίσθημα ‧ 1 ώ. 57 λ.


Το Just Go with It είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2011 σε σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν, σενάριο Άλαν Λόεμπ και Τίμοθι Ντόουλινγκ και παραγωγή των Άνταμ Σάντλερ, Τζακ Τζιαραπούτο και Χέδερ Πάρι. Είναι ένα ριμέικ της ταινίας Cactus Flower του 1969 και πρωταγωνιστούν οι Sandler και Jennifer Aniston



Ο Danny Maccabee (Adam Sandler) γνωρίζει το κορίτσι των ονείρων του (Brooklyn Decker), αλλά πρέπει να επιστρατεύσει την πιστή του βοηθό Katherine (Jennifer Aniston) για να προσποιηθεί ότι θα γίνει σύντομα πρώην σύζυγός του για να καλύψει ένα απρόσεκτο ψέμα. 

Όταν περισσότερα ψέματα γυρίζουν μπούμερανγκ, τα παιδιά της Κάθριν εμπλέκονται και όλοι πηγαίνουν στη Χαβάη για ένα γελοίο, ανεξέλεγκτο Σαββατοκύριακο που δοκιμάζει τα όρια του πόσο μακριά θα φτάσουμε για την αγάπη.




Just Go with It (2011)

"Sometimes you need a girl, to get the girl."

directed by: Dennis Dugan

 Jennifer Aniston, Adam Sandler, Nicole Kidman, Bailee Madison



Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

Νεότερη Παλαιότερη