7 Days in Entebbe (2018) (GR SUBS)

Hijack is always a very difficult situation. Going to Uganda insted of your destination. Nice!!!!

From the Director of TV series Narcos.

Four hijackers take over an airplane, take the passengers hostage, and force it to land in Entebbe, Uganda in 1976 in an effort to free of dozens of Palestinians jailed in Israel.

 Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η ταινία 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΜΠΕ, αφηγείται μια σοκαριστική τρομοκρατική ενέργεια που οδήγησε σε μια από τις πιο τολμηρές αποστολές διάσωσης ομήρων στην ιστορία.

Το καλοκαίρι του 1976, ένα αεροπλάνο της Air France που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από το Tel Aviv στο Παρίσι, μέσω Αθήνας, καταλαμβάνεται εν μέσω πτήσης από τέσσερις αεροπειρατές: δύο Παλαιστίνιους και δυο ακραίους Γερμανούς σοσιαλιστές.

Όταν το αεροπλάνο εκτρέπεται σε ένα εγκαταλειμμένο τερματικό σταθμό του αεροδρόμιου του Έντεμπε στην Ουγκάντα, οι τρομοκρατημένοι επιβάτες μετατρέπονται σε αντικείμενα διαπραγμάτευσης σε ένα θανάσιμο πολιτικό αδιέξοδο.

Καθώς η πιθανότητα να βρεθεί μια διπλωματική λύση καταρρέει, η ισραηλινή κυβέρνηση θέτει σε ενέργεια ένα εξωφρενικό σχέδιο απελευθέρωσης των ομήρων πριν να είναι πολύ αργά. Συνδυάζοντας γλαφυρές ιστορικές λεπτομέρειες και έντονο σασπένς, το 7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΜΠΕ είναι μια δυνατή απεικόνιση της διεθνούς κρίσης που συγκλόνισε τον κόσμο.

Director: José Padilha
Writer: Gregory Burke
Stars: Rosamund Pike, Daniel Brühl, Eddie Marsan





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!