Oscars 2018 : Το παραδοσιακό γεύμα των υποψηφίων

H 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα γίνει στο Dolby Theater του Χόλιγουντ στις 4 Μαρτίου με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ. Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Περισσότεροι από 175 οσκαρικοί υποψήφιοι παρεβρέθηκαν πριν από λίγες ώρες στο Beverly Hilton για το παραδοσιακό γεύμα και την επίσημη φωτογραφία «της τάξης του 2018».

Bρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την πολυαναμενόμενη 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ και όλες οι παραδόσεις τηρούνται κατά γράμμα: όπως το παραδοσιακό γεύμα των υποψηφίων που γίνεται για να τιμήσει όσους κέρδισαν μία θέση στις πεντάδες φέτος και για να βγει η επίσημη φωτογραφία της Ακαδημίας για την «τάξη του 2018».

Ανάμεσα στους 175+ υποψηφίους που βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν στο Beverly Hilton πριν λίγες ώρες ήταν το φαβορί Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και οι πρωταγωνίστριές του Σάλι Χόκινς και Οκτάβια Σπένσερ (με τη «Μορφή του Νερού» να έχει αποσπάσει 13 υποψηφιότητες), η Γκρέτα Γκέργουιγκ και τα υπόλοιπα κορίτσια του Lady Bird Σέρσι Ρόναν και Λόρι Μέτκαλφ, η μεγάλη κυρία των Οσκαρ (με το ρεκόρ των 21 υποψηφιοτήτων) Μέριλ Στριπ, αλλά κι οι πρωτοεμφανιζόμενοι στα βραβεία Τιμοτέ Σαλαμέ (για το Να Με Φωνάζεις Με το Ονομά Σου) και Τζόρνταν Πιλ (για το Τρέξε!)


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!