Hotel Artemis (ΕΠ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ)(GR SUBS)


Ταινία δράσης και φαντασίας που διαδραματίζεται το 2028 στο Λος Άντζελες. Πολλές προβολές στο YouTube το trailer τις ταινίας.

Η Jodie Foster  πρωταγωνιστεί και γιατρεύει εγκληματίες σε ένα κρυφό νοσοκομείο του μέλλοντος.

Εχουν περάσει 5 χρόνια (πιο συγκεκριμένα από το 2013 και το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ), από τότε που είδαμε για τελευταία φορά την Τζόντι Φόστερ στη μεγάλη οθόνη. Η ίδια τώρα επιστρέφει, με αρκετό τσαμπουκά και χιούμορ, ως μια νοσοκόμα που τρέχει ένα μυστικό νοσοκομείο για εγκληματίες στο Λος Αντζελες του 2028, το οποίο έχει καταστραφεί από διάφορες εξεγέρσεις.

Πρόκειται για το «Hotel Artemis», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντρου Πιρς, ενός από τους σεναριογράφους του «Iron Man 3» κι εάν εκ πρώτης όψεως σας θυμίζει από το ξενοδοχείο Continental του «John Wick», δεν πέφτετε και πολύ έξω. Και σε αυτό εδώ το νοσοκομείο υπάρχουν κανόνες, όπως το ότι απαγορεύονται τα όπλα (δια ροπάλου), και ότι δεν βρίζουμε το προσωπικό του (γιατί θα πέσει ξύλο). Ομως όλοι αυτοί οι κανόνες πάνε περίπατο όταν στο παιχνίδι μπαίνει μια κρύπτη με ανεκτίμητους θησαυρούς κι όλοι θέλουν να φτάσουν εκεί πρώτοι.

Set in riot-torn, near-future Los Angeles, 'Hotel Artemis' follows the Nurse, who runs a secret, members-only emergency room for criminals.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!