Bird Box - Με την Sandra Bullock

Στη νέα ταινία της Sandra Bullock το "Bird Box", βυθίζεται σε έναν εφιάλτη στον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τους χειρότερους φόβους τους και σκοτώνουν τον εαυτό τους. Ακούγεται σαν το "Ένα ήσυχο μέρος", αλλά με θέα, αντί για ήχο.

Στο πρώτο τρέιλερ, βλέπουμε τη Bullock στο δάσος να κυνηγά τα παιδιά της, με ένα μαντήλι στα μάτια της.

"Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να απογυμνώσετε τα μάτια σας", λέει η Bullock στα παιδιά της καθώς χτυπά ένα κουδούνι για να την προειδοποιήσουν στα "πλάσματα".

Η Bullock πρωταγωνιστεί στην ταινία τρόμου που σκηνοθετεί η Δανέζα σκηνοθέτης Susanne Bier και ο Eric Heisserer του "Arrival's" υπογράφει το σενάριο.

Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker, BD Wong, Sarah Paulson and John Malkovich πλαισιώνουν ένα πλούσιο καστ για την ταινία.

Το "Bird Box" βασίζεται σε βιβλίο του 2014 από τον Josh Malerman και θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Netflix από τις 21 Δεκεμβρίου.

Εδώ είναι η πλήρης, επίσημη σύνοψη:

Όταν μια μυστηριώδης δύναμη αποδεσμεύει τον παγκόσμιο πληθυσμό, μόνο ένα πράγμα είναι βέβαιο: αν το βλέπεις, παίρνεις τη ζωή σου. Αντιμετωπίζοντας το άγνωστο, η Malory βρίσκει την αγάπη, την ελπίδα και μια νέα αρχή μόνο για να ξετυλίξει. Τώρα πρέπει να φύγει με τα δύο παιδιά της κάτω από έναν ύπουλο ποταμό στο ένα μέρος αριστερά που μπορεί να προσφέρει ιερό. Αλλά για να επιβιώσουν, θα πρέπει να αναλάβουν το επικίνδυνο διήμερο ταξίδι με τα μάτια. Η βραβευμένη με  Όσκαρ Σάντρα Μπάλλοκ είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας,.

Προσέξτε το πρώτο τρέιλερ για το "Bird Box" παραπάνω ... αν τολμάτε.






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes