Type Here to Get Search Results !

Ben Is Back - Οσκαρική Ερμηνεία από την Julia Roberts

Το Ben Is Back είναι μια αμερικανική κοινωνική ταινία, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Peter Hedges, με πρωταγωνιστή το γιο του Lucas Hedges, την Julia Roberts και τον Courtney B. Vance.

Η ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2018 από την LD Entertainment και την Roadside Attractions. Έλαβε γενικά θετικές κριτικές , κυρίως σχετικά με τις ερμηνείες των Hedges και Roberts.

Το Ben Is Back υπονομεύει τα στερεότυπα της οικογένειας  προσφέροντας έδαφος για τις εκπληκτικές ερμηνείες του Lucas Hedges και της Julia Roberts.

Η ταινία έχει κεντρικό πρόσωπο, το γοητευτικό αλλά ταραγμένο Ben Burns (Hedges), ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του στην ανυποψίαστη οικογένειά του μια μοιραία παραμονή Χριστουγέννων.

Η επιφυλακτική μητέρα του Ben Holly Burns (Roberts) επικροτεί την επιστροφή του αγαπημένου γιου της, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο λάθος δρόμο (πρέζα) . Κατά τη διάρκεια των 24 ωρών που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα, η Holly πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποφύγει τη διάλυση της οικογένειας της.

Follows the charming yet troubled Ben Burns (Hedges), who returns home to his unsuspecting family one fateful Christmas Eve. Ben's wary mother Holly Burns (Roberts) welcomes her beloved son's return, but soon learns he is still very much in harm's way. During the 24 hours that may change their lives forever, Holly must do everything in her power to avoid the family's downfall.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section