Hellboy - Συναρπαστικό το 1ο τρέιλερ της ταινίας

Ο Hellboy είναι ένας Super Hero που δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα-καλλιτέχνη Mike Mignola. 

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Σαν Ντιέγκο (Αύγουστος 1993) και από τότε εμφανίστηκε σε διάφορα επώνυμα miniseries, single-shot και cross-crossover.

Ο χαρακτήρας προσαρμόστηκε σε δύο ταινίες κινηματογράφου το 2004 και το 2008 με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman στο ρόλο του τίτλου και δύο ταινίες κιν. σχεδίων απευθείας σε DVD καθώς και τρία βιντεοπαιχνίδια - Asylum Seeker, The Science of Evil, και ως ένα playable χαρακτήρα στην Injustice 2.

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ. 

Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ

Με τους: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντάε Κιμ

Στην ταινία που θα προβληθεί μέσα στο 2019 ο Hellboy είναι ο ηθοποιός David Harbour ενώ μαζί του θα είναι και η Milla Jovovich.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!