10 ταινίες του 2018 που πρέπει να δείτε έως τα Όσκαρ

Και όλες έχουν παιχτεί στην Ελλάδα με εξαίρεση τηN «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου και του «The Escape» του Ντόμινικ Σάβατζ

Το κόκκινο χαλί έχει ήδη στρωθεί στο The Beverly Hilton όπου στις 6 Ιανουαρίου θα γίνει η απονομή των Golden Globes 2019. Με τις Χρυσές Σφαίρες εγκαινιάζεται επισήμως η σεζόν των βραβεύσεων στο Λος Άντζελες η οποία ολοκληρώνεται με δόξα και τιμή στις 22 του ίδιου μήνα με την απονομή των Όσκαρ.

Αυτές είναι οι ταινίες που σύμφωνα με τους κριτικούς κινηματογράφου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βραβευτούν:

Roma
Η νέα ταινία του μεξικανού Αλφόνσο Κουαρόν («Τα παιδιά των ανθρώπων») σηματοδοτεί αφενός την –με αξιώσεις- είσοδο του Netflix στην κινηματογραφική αγορά και, αφετέρου, την επιστροφή σε ένα «σινεμά του δημιουργού» όπου τον πρώτο λόγο έχουν η συγκίνηση και η προσωπική ματιά.

Κλέφτες καταστημάτων
Ένα οπτικό ποίημα από τον μεγαλύτερο σύγχρονο Ιάπωνα σκηνοθέτη που συμπυκνώνει όλα όσα αξίζει να πει κανείς για την ανθρώπινη κατάσταση.

Οι χήρες
Από τις ταινίες που συζητήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που εκπνέει, το αστυνομικό θρίλερ του Στιβ Μακουίν υπηρετείται από ένα εξαιρετικό καστ με επικεφαλής την αξεπέραστη Βαϊόλα Ντέιβις.

Ένα αστέρι γεννιέται
Άλλο ένα remake μιας εμβληματικής ταινίας από τον Μπράντλεϊ Κούπερ -στον διπλό ρόλο του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή- με την Lady Gaga στον ρόλο που έπαιξε κάποτε η Μπάρμπρα Στράιζαντ.

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ!

Spanio Pouli

Editor

Check Everything Beyond Your Mind

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

 
biz.