Όλες οι TV Series που θα συζητήσουμε το 2019

Ο όρος Χρυσή Τηλεόραση έχει χρησιμοποιηθεί πιο συχνά απ' ότι θυμάται η γενιά μας. Πριν το κύμα του HBO που ξεκίνησε το '99 με το 'Sopranos' και εδραίωσε σιγά-σιγά τον όρο για το τηλεοπτικό περιεχόμενο έκτοτε, υπήρχε η live τηλεόραση των '50s, οι sitcoms των '70s και τα network dramas των '80s και '90s - όλες τους φάσεις που κάποτε χαρακτηρίστηκαν χρυσές για τη μικρή οθόνη. 

Από το 2013 και την πρεμιέρα του 'House of Cards' στο Netflix ωστόσο, οι αισθητικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες για τις ίδιες τις δημιουργίες αλλά και τον τρόπο που καταναλώνουμε το μέσο, που οδήγησαν σε έναν νέο όρο - το 'Peak TV'.

Αυτή την περίοδο διανύουμε λοιπόν, και μιλάμε για έναν καταιγισμό σειρών που σαστίζει και τον πιο εκπαιδευμένο τηλεθεατή. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεδιαλέξουμε κάποιες από τις κυριολεκτικά εκατοντάδες σειρές που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019 με βάση τις γνώσεις που έχουμε ως τώρα. Κάποιες θα σκίσουν σε νούμερα. Άλλες σε κριτικές. Κάποιες θα απογοητεύσουν. Όλες όμως θα τις συζητήσουμε:

GAME OF THRONES: SEASON 8
STRANGER THINGS: SEASON 3
BIG LITTLE LIES: SEASON 2
TRUE DETECTIVE: SEASON 3
THE CROWN: SEASON 3
MINDHUNTER: SEASON 2
GLOW: SEASON 3
HE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA: SEASON 2

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ!

Spanio Pouli

Editor

Check Everything Beyond Your Mind

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

 
biz.