Ma - Με την υπεροχη Octavia Spencer

Όλοι όσοι αγαπάμε τα θρίλερ, έχουμε μια μικρή αντιπάθεια για τα υπόγεια. Τα έχουμε συνδυάσει με άσχημες καταστάσεις και μικρά συμπαθητικά ζωάκια. Διασκέδαση σε υπόγειο δεν είναι κάτι που θα μας εντυπωσιάσει. Έτσι ξεκινά η ταινία Ma.

Στην επερχόμενη ταινία του σκηνοθέτη Tate Taylor (THE HELP, PRETTY UGLY PEOPLE), η Οκτάβια Σπένσερ πρωταγωνιστεί υποδυόμενη την Sue Ann, μια μοναχική γυναίκα στην ήσυχη πόλη του Οχάιο.


Μια μέρα, η Maggie, μια νέα έφηβη στην πόλη (Diana Silvers), ζητά από την Σπένσερ, να αγοράσει  ποτά για αυτήν και τους φίλους της. Η Sue Ann βλέπει την ευκαιρία να κάνει μερικούς ανυποψίαστους, αν και νεότερους, φίλους.

Προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να αποφύγουν την κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με οδήγηση, προσφέροντας  ως χώρο το υπόγειο του σπιτιού της. 

Αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για το σπίτι: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. να μην ακουστεί καμία κατάρα. Να μην πάνε στον επάνω όροφο. Το όνομα του σπιτιού είναι "Μα". 

Αλλά καθώς η φιλοξενία του Ma αρχίζει να μετατρέπεται σε εμμονή, αυτό που ξεκίνησε ως εφηβικό όνειρο μετατρέπεται σε τρομακτικό εφιάλτη και ο χώρος της Μα μετατρέπεται από το πιο cool σημείο στην πόλη, στο χειρότερο μέρος της γης.

Πρωταγωνιστούν εκτός από την Octavia Spencer, η Juliette Lewis (STRANGE DAYS, NATURAL BORN KILLERS),o Luke Evans (Furious 6, (STATE LIKE SLEEP)(GALAXY QUEST, CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY), ο McKaley Miller (SCREAM QUEENS), η Corey Fogelmanis (GIRL MEETS WORLD),ο Gianni Paolo (POWER), και ο Dante Brown (LETHAL WEAPON).








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes