Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πεκίνου από 13 έως 20 Απριλίου

Tο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πεκίνου θα δώσει χώρο σε ταινίες franchise του Hollywood υψηλής προβολής, με προβολές όλων των ταινιών τόσο στη σειρά " Mad Max " όσο και στην σειρά "Bourne Identity". Ο κλασικός ναύλος του Χόλιγουντ θα διακρίνεται επίσης σε μια σειρά που, όπως συνήθως, διαθέτει μια εκλεκτική τσάντα με τίτλους.

Το φεστιβάλ που υποστηρίζεται από την τοπική κυβέρνηση ανοίγει στις 13 Απριλίου και διαρκεί μέχρι τις 20 Απριλίου. 

Ο κατάλογος των ταινιών που έχουν οριστεί στο τμήμα του διαγωνισμού του φεστιβάλ και στα μέλη των επιτροπών δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Οι νικητές του βραβείου Tiantan ("Temple of Heaven") θα ανακοινωθούν κατά την τελετή λήξης.

Φέτος είναι η 70η επέτειος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το θέμα των τελετών έναρξης και λήξης θα είναι "η χώρα και η χώρα", δήλωσαν οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ για να κάνει την εκδήλωση "ευλογία για τα γενέθλια της Πατρίδας."

Αυτό το δώρο έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής να περιλαμβάνει το Mad Max (1979), το Mad Mad 2 (1981), το Mad Max: Beyond Thunderdome (1985), το Mad Max: Fury Road (2015) καθώς και οι πέντε ταινίες "Bourne" με πρωταγωνιστή τον Matt Damon. Ο Damon είναι δημοφιλής στην Κίνα έχοντας πρωταγωνιστήσει στο "Το Σινικό Τείχος" του Zhang Yimou, την πιο φιλόδοξη συμπαραγωγή μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ μέχρι σήμερα, και "The Martian".

Θα προβληθεί επίσης μια σειρά από παλιές ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το "Gone with the Wind" και το 1939 "Stagecoach" του John Ford, καθώς και μια επιλογή γαλλικών τίτλων New Wave, συμπεριλαμβανομένου του Cleo από την Agnes Varda από το 5 έως το 7 (1962 ) και "Pauline at the Beach" του Eric Rohmer (1983). Θα υπάρξουν επίσης αφιερώματα στον Akira Kurosawa ("The Last Samurai", "Rashomon") και ταινίες έργων του αγαπημένου Wuxia μυθιστοριογράφου Louis Cha, γνωστού με την πέτρινη ονομασία του Jin Yong, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των "Ashes" του Wong Kar-Wai χρονικός."

Ένα τμήμα με τίτλο "Ζώνη και οδός" έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί ότι περιλαμβάνει έξι ινδικούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του 2018 "Αγάπη ανά τετραγωνικό πόδι" του Netflix, τρεις ινδονησιακούς τίτλους και μια σειρά ταινιών φεστιβάλ. Αυτές περιλαμβάνουν το θρίλερ "Πτηνά του Πέρασμα", το οποίο ήταν η είσοδος του Οσκαρ στην Κολομβία φέτος, οι "The Heiresses" της Παραγουάης και το Περουβιανό δράμα "Retablo", οι οποίες προβάλλονταν στο Βερολίνο το 2018. Επίσης, 3 Faces ", το οποίο επελέγη για να αγωνιστεί για το Palme d'Or στις Κάννες το 2018 και κέρδισε για το καλύτερο σενάριο, και την είσοδο Oscar της Ιταλίας" Dogman ", η οποία αντιμετώπισε με τον πρώην στο Croisette, κερδίζοντας τον καλύτερο ηθοποιό.

Το φεστιβάλ του Πεκίνου έχει προσλάβει 200 ​​οπαδούς για να παρακολουθήσουν τις τελετές έναρξης και λήξης, που διαμένουν εντός καθορισμένων ζωνών.Το κορυφαίο κριτήριο για την επιλογή είναι ότι οι συμμετέχοντες «λατρεύουν την πατρίδα και υπακούουν στον νόμο».
© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes