Η Emily Blunt (Mary Poppins Returns) πρωταγωνιστεί στο NOT FADE AWAY

Με το JUNGLE CRUISE της Disney, το οποίο βρίσκεται τώρα σε post-production και η προπαραγωγή για το A QUIET PLACE 2 που μόλις αρχίζει να φαίνεται στο βάθος του τούνελ, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η Emily Blunt (η κυρία MARY POPPINS) ασχολείται με τη δημιουργία ακόμα περισσότερων ταινιών . Μάθαμε λοιπόν ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε συνομιλίες για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία  NOT FADE AWAY από την Annapruna Pictures.

Η ταινία, σε παραγωγή των David O. Russell και John Krasinski (σύντροφος της Blunt τόσο στην οθόνη όσο και στην πραγματική της ζωή), βασίζεται σε ένα υπόμνημα του 2015 με τίτλο Not Fade Away: Memoir of Senses που χάθηκε και βρέθηκε από την Rebecca Alexander. 

Το βιβλίο αναφέρει την εμπειρία της Άλεξ, που γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική μετάλλαξη που την έκανε να χάσει την όραση και την ακοή της με την πάροδο του χρόνου. 

Τα απομνημονεύματα προσαρμόζονται στην Lindsey Ferrentino, αν και για την ταινία δεν έχει ακόμη βρεθεί σκηνοθέτης. 

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το NOT FADE AWAY ακούγεται σαν να μπορούσε να είναι ένας δαίμονας για την Blunt, η οποία τα πάει περίφημα ανεξάρτητα από το είδος του έργου. 

Αναμένουμε τη νέα ταινία της Emily Blunt.Άλλωστε με ότι ασχολείται η ηθοποιός είναι σίγουρη επιτυχία.
© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes