Οι 3 Σωματοφύλακες έρχονται στο Netflix

Ένας για όλους και όλοι για το Netflix.

Ο γίγαντας του ψηφιακού streaming, έχει πάρει τα δικαιώματα για μια σύγχρονη εκτέλεση της κλασικής περιπέτειας του Αλέξανδρου Δούμα "Οι τρεις σωματοφύλακες".

Η παραγωγή θα είναι από τους Eric Newman και Bryan Unkeless , την Screen Arcade, τον Scott Glassgold και το Ground Control Entertainment. αυτό που λέμε υπερπαραγωγή.

Οι Τρεις Σωματοφύλακες και οι περιπέτειές τους διαδραματίζονται στη Γαλλία του 17ου αιώνα. Αναφέρονται στην ιστορία ενός νεαρού άνδρα που ονομάζεται d'Artagnan, ο οποίος θέλει να ενταχθεί στη φρουρά ενός θρυλικού βασιλιά, γνωστή ως "Σωματοφύλακες". Απορρίπτεται, αλλά συναντά τους γνωστούς σωματοφύλακες Άθω, Πορτό και Άραμη, και μπλέκεται μαζί τους σε μια περιπέτεια που περιλαμβάνει ίντριγκα δικαστηρίων και κατασκοπεία.

Αυτό είναι το δεύτερο έργο  που πήρε η Netflix από την Query . Το 2017, η εταιρεία έκανε μια συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει το στρατιωτικό θέμα Warparty, το οποίο είχε την παραγωγή του Ridley Scott, με τον Tom Hardy να πρωταγωνιστεί και τον Andrew Dominik να σκηνοθετεί και να συν-γράφει.

Κλασική ιστορία με πάρα πολλές ταινίες στο ενεργητικό της. Η νέα ταινία του Netflix θα είναι προφανώς προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα και αναμένουμε...

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes