Ερωτευμένη με τα ελληνικά νησιά …και τον μουσακά η Kate Hudson

Τον έρωτα της με την Ελλάδα, τα νησιά της, αλλά …και τον μουσακά αποκάλυψε η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη 39χρονη πρωταγωνίστρια, έδωσε στο περιοδικό «Harper’s Bazaar», περιγραφή μιας τέλειας μέρας, από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Ξυπνάω σ’ ένα νησί στην Ελλάδα από τον ήχο των παιδιών μου που τρέχουν… Πίνω έναν διπλό εσπρέσο και πηγαίνω προς τη θάλασσα για κολύμπι. Ύστερα, επιστρέφω σε ένα από αυτά τα αξιαγάπητα ελληνικά σπίτια, με τους ασβεστωμένους στοίχους και τα μπλε παντζούρια».

Η ιδανική μέρα δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και ένα ιδανικό γεύμα, το οποίο, σύμφωνα με την Κέιτ Χάντσον, είναι «τηγανητά κολοκυθάκια και μουσακάς σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα».

Η Κέιτ, που έχει πάθος με τη Σκιάθο, όπου έρχεται κάθε καλοκαίρι, έφτασε να δηλώσει «η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές. Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου εκεί. Λατρεύω τον πολιτισμό, οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και το νερό είναι τόσο απίστευτα ελκυστικό» πρόσθεσε.

Η ιδανική μέρα της Κέιτ Χάντσον κλείνει πάλι στην Ελλάδα με τα «μαγικά ηλιοβασιλέματα», κοκτέιλ και πάλι φαγητό με την οικογένεια και τους πιο στενούς της φίλους.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes