Knightfall Season 2 - Η Εκπληκτική σειρά του History

Η δημοφιλής σειρά  "Knightfall" του HISTORY από τα A + E Studios, επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου. Ο Mark Hamill (Star Wars, η φωνή του The Joker που κερδίζει η BAFTA) κάνει το ντεμπούτο του σε σειρά μαζί με τον Tom Cullen ("Downton Abbey", "Gunpowder").

Το "Knightfall" διεισδύει μέσα στη μεσαιωνική πολιτική και τον πόλεμο των Ναϊτων Ιπποτών, την πιο ισχυρή, πλούσια και μυστηριώδη στρατιωτική τάξη του Μεσαίωνα. Η σειρά πηγαίνει βαθιά στον παράνομο κόσμο αυτής της θρυλικής αδελφότητας μοναχών πολεμιστών για να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι ιππότες και πώς ζούσαν.


Με την ιστορική και αδυσώπητη πτώση της Ταχυδρομικής Τάξης στον ορίζοντα, η season 2 επικεντρώνεται σε θέματα όπως η εξουσία, η λύτρωση, η εκδίκηση, η προδοσία, η οικογένεια και τελικά ένας επικός πόλεμος μεταξύ εκκλησίας και κράτους.


Ο Χάμιλ εντάσσεται στο cast ως ο νέος χαρακτήρας Talus, ένας βετεράνος Knight Templar σκληρός για μάχη και ξεκινά ως αυτός που έχει την εντολή να προετοιμάσει την επόμενη γενιά ανδρών για να φορέσει περήφανα τον εικονικό κόκκινο σταυρό στα στήθη του και να γίνουν "εκτελεστές του Θεού".

Όσοι δεν έχετε δει τον πρώτο κύκλο, καλά θα κάνετε να τον δείτε. Αναμένουμε με ανυπομονησία...





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

© All Rights Reserved. 2024 . Designed by OddThemes