Matrix 4: Ο ρόλος του Neil Patrick Harris

Ο Neil Patrick Harris είναι η τελευταία προσθήκη στο cast  για την επικείμενη τέταρτη έκδοση του εκπληκτικού "Matrix".

Μαζί με τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss, οι οποίοι παραμένουν σταθεροί στους ρόλους τους στην ταινία, όπως και ο Yahya Abdul-Mateen II.

Κυκλοφορούσε ευρέως η φήμη ότι ένας νέος Μορφέας θα μπορούσε να εμφανιστεί στην ταινία, όμως πηγές μέσα από την ταινία δεν επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο ρόλο του Χάρις.


Η Warner Bros. ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι μια τέταρτη ταινία "Matrix" είναι επίσημα στην παραγωγή, με τους Reeves,την Moss και την Lana Wachowski να επιστρέφουν για να γράψουν και να σκηνοθετήσουν. Οι Warner Bros. Pictures και η Village Roadshow Pictures είναι στην παραγωγή και στη διανομή. της ταινίας.

Η Warner Bros. προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια να βρει έναν δρόμο πίσω στο σύμπαν "The Matrix", αλλά η παρακράτηση των δικαιωμάτων παραγωγής επιβράδυνε το έργο. Το στούντιο είδε πρόσφατα την ευκαιρία να επιταχύνει την παραγωγή της ταινίας, με αφορμή το δυνατό καλοκαίρι  του Reeves με τα box office hits "John Wick: Κεφάλαιο 3 - Parabellum" και "Toy Story 4".

Οι τρεις προηγούμενες ταινίες - "The Matrix", "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions" - έχουν κερδίσει συλλογικά πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Και τα τρία γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν από τη Lana και την αδελφή της, Lilly, με πρωταγωνιστή τους Reeves και Moss.

Η Jada Pinkett Smith βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να επαναλάβει το ρόλο της ως Niobe στο "The Matrix 4 ". Έχει παίξει το ρόλο στις τρεις προηγούμενες ταινίες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!