The Morning Show - Η καλύτερη TV Series του 2019

Καιρό είχα να δω μια συναρπαστική σειρά!Ναι μιλώ για το The Morning Show της Apple TV! Tο πρώτο κύμα κριτικών ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικό. Είναι ενδεικτικό πως μετά την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου, οι γνώμες των κριτικών άγγιζαν μετά βίας το 59% στο Rotten Tomatoes. Τι συμβαίνει τελικά; Είναι καθόλου καλή η σειρά;

Η απάντηση είναι ένα τεράστιο ναι. Για την ακρίβεια, είναι κάτι παραπάνω από καλή, είναι μία σειρά που τα έχει όλα.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell – όλοι σε εξαιρετική φόρμα, πειστικοί και πολυδιάστατοι. Ειδική μνεία, όμως, στην πρώτη. H Jennifer Aniston κλείνει στόματα σε όσους έλεγαν πως το μόνο που κάνει στην καριέρα της είναι να επαναλαμβάνει την ηρωίδα Rachel από τα “Φιλαράκια” και ασυζητητί βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της ερμηνευτικά.

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα επεισόδια δεν προμηνύουν ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο! Από το 6ο επεισόδιο και μετά η σειρά πραγματικά απογειώνεται σε όλους τους τομείς! Για να φτάσουμε στο τελευταίο 10ο επεισόδιο της σειράς που είναι πραγματικά επιπέδου φινάλε σεζόν Prison Break!

Φυσικά και αναμένουμε τον δεύτερο κύκλο! Είναι νωρίς για να διακρίνουμε αν το «The Morning Show» θα αποδειχθεί επιτυχία ή αν έστω θα μπορέσει να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό αντίστοιχο με αυτό που έχουν οι uber εμπορικές σειρές του Netflix. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, όμως, πως είναι μία καλογυρισμένη και εθιστική σειρά που αξίζει να έχεις παρακολουθήσει στη ζωή σου.

Και έτσι να τη δείτε!

Spanio Pouli

Editor

Check Everything Beyond Your Mind

 
biz.