14 Μαρ 2020

Cinema No Borders, δηλαδή Cinobo, ονομάζεται η νέα ελληνική συνδρομητική streaming πλατφόρμα η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο www.cinobo.com και είναι προσβάσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο. Εκτός από το site η θέαση ταινιών στο Cinobo γίνεται και μέσω της εφαρμογής σε smartphone (Αndroid, iOS), tablet και Smart TV (Android, LG).

Η φρέσκια άφιξη στο χώρο της ψυχαγωγίας φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθούμε σινεμά στην Ελλάδα. Με ένα scroll στην κεντρική σελίδα του Cinobo, αφού έχετε κάνει λογαριασμό ώστε να δοκιμάσετε δωρεάν τις υπηρεσίες του για 14 ημέρες (η μηνιαία συνδρομή βρίσκεται στα € 7,99), θα βρείτε εκατοντάδες επιλογές ταινιών όλων των ειδών του arthouse και ανεξάρτητου κινηματογράφου. Όλες με ελληνικούς υπότιτλους, διαθέσιμες και εκτός σύνδεσης για on the go θέαση. Η ποιότητα είναι υψηλής ευκρίνειας (HD) με 5.1 surround ήχο.

Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα προβολής ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο για την ultimate κινηματογραφική εμπειρία! Θα είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας, καθώς επίσης μέσω της Cinobo εφαρμογής σε smartphone και tablet (Αndroid, iOS) και Smart TV (Android, LG). Με μία μηνιαία συνδρομή ο χρήστης θα έχει απεριόριστη πρόσβαση από όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, δυνατότητα θέασης σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να ακυρώσει και να συνεχίσει τη συνδρομή του ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλέον χρεώσεις. 

Το Cinobo θα παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης (offline viewing) για προβολή ταινιών on the go, λειτουργία continue watching για συνέχεια αναπαραγωγής της ταινίας από οποιαδήποτε συσκευή, δυνατότητα πρόσθεσης ταινιών στη λίστα του χρήστη και λειτουργία γονικού ελέγχου.

Copyright © Ardan Movies | Powered by Blogger
Design by Dizzain Inc | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Distributed By Gooyaabi Templates