«Deep End» - Ελληνικό Θρίλερ

 

Στο ερωτικό θρίλερ του Θανάση Αντωνίου που τόσο βιτριολικά μίσησε η ελληνική κινηματογραφική κριτική, δύο άντρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα σε ένα τριήμερο σε μια ειδυλλιακή παραλία. Εδώ το σασπένς εκπορεύεται από τις διαβολικές σκέψεις του γυναικείου μυαλού, μέχρι το αναπάντεχο φινάλε και τη λύση του μαρτυρίου.


Το σχετικά προκλητικό φιλμ ακολουθεί μετά μανίας τα μονοπάτια του θρίλερ, φέρνοντας στο προσκήνιο δύο ζευγάρια, ένα ερωτικό τρίγωνο και τα απόκρυφα σχέδια του καθενός. Έρωτας και προδοσία μπλέκονται με την ίντριγκα και τα σκοτάδια του ανθρώπινου μυαλού σε μια άνιση ταινία που δεν βρήκε τη θέση της στα ταμεία ή τις καρδιές των κινηματογραφόφιλων…


Το "Deep End" είναι ένα συγκλονιστικό ερωτικό θρίλερ, όπου δύο άνδρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα. Ο ένας είναι ο Νίκος (Κώστας Σόμερ), ένας γοητευτικός νεαρός που έχει παντρευτεί τη Φανή (Ναταλία Λιονάκη), μία επιτυχημένη γυναικολόγο, για τα λεφτά της. Ο άλλος είναι ο Γιάννης (Αλέκος Συσσοβίτης), ένας πλούσιος και καλλιεργημένος άνδρας, παντρεμένος με την πανέμορφη Ινώ (Μαρία Κορινθίου).




Ο Νίκος και η Ινώ, κρυφοί εραστές στην πραγματικότητα, δεν βλέπουν την ώρα να χαρούν τον έρωτά τους. Ένα τριήμερο σε μια ειδυλλιακή παραλία δίνει την ευκαρία σε όλους να επανεξετάσουν τη σχέση τους και να απαντήσουν το ερώτημα: «μπορεί να υπάρξει αγάπη και κατανόηση σ έναν κόσμο όπου η υστερία, οι αδιέξοδες σχέσεις και ο θάνατος έχουν το πάνω χέρι;»


Σύγχρονη ταινία, σκηνοθετημένη από τον ταλαντούχο Θανάση Αντωνίου (Χαμένος Παράδεισος), σε σενάριο του βραβευμένου Αλέξανδρου Κακαβά ("Τέλος εποχής", "Άνεμος στην Πόλη"), το "Deep End" είναι ένα σαγηνευτικό θρίλερ με αναπάντεχο φινάλε. Ακόμη κι ο πιο έξυπνος άνδρας αδυνατεί να προβλέψει τις θανάσιμες σκέψεις ενός γυναικείου μυαλού.



Spanio Pouli

Editor

Check Everything Beyond Your Mind

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

 
biz.