Samsung Galaxy Z Fold 5 Review - Το απόλυτο εργαλείο

 


To Galaxy Z Fold 5 είναι με διαφορά το πιο ολοκληρωμένο Foldable Smartphone που υπάρχει, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του Review. Η Samsung έχει κάνει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που έχουν σημασία, προκειμένου να είναι καλύτερο από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, για μια ακόμα φορά χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει με κάποιον άσκοπο τρόπο. 


Ο μηχανισμός που διπλώνει την οθόνη του, δεν αφήνει πλέον κάποιο... κενό, κάτι που πρακτικά έχει αλλάξει και την αίσθηση που δίνει στο χέρι όταν είναι κλειστό αλλά και οπτικά την εμφάνιση του Galaxy Z Fold 5. Η ίδια η LTPO AMOLED 2X αναδιπλούμενη οθόνη, είναι σημαντικά πιο φωτεινή στα έως 1.750nits και ταυτόχρονα έχει μειωθεί έστω και λίγο το πόσο ορατό είναι το σημείο που διπλώνει.


Στο εσωτερικό του Galaxy Z Fold 5 αναμενόμενα και πάλι βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, στην "for Galaxy" έκδοση που είναι αποκλειστική για την Samsung. Το One UI 5.1.1 έρχεται με μικρές βελτιώσεις για καλύτερη χρήση της εσωτερικής αναδιπλούμενης οθόνης, ενώ η βασική έκδοση έχει για μια ακόμα φορά 256GB διαθέσιμου χώρου και 12GB RAM. 



Spanio Pouli

Editor

Check Everything Beyond Your Mind

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Comment without Hesitation!

 
biz.