Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Archive

Follow by Email

Translate

header-menu

Over 600,000+ Readers Get fresh content from Eva

Recent

Recent Posts

Featured

Από το Blogger.

Text Widget

Bonjour & Welcome

  Categories

  Find us on Facebook

  Subscribe & Follow

  CONTACT

  Όνομα

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

  Μήνυμα *

  Test Footer 2

  Template Information

  Εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαινίασαν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ μετά από μία ιδιαίτερη τελετή, παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του Ισραήλ και φυσικά της αμερικανικής αντιπροσωπείας.

  Τα εγκαίνια και την αποκάλυψη της επίσημης αμερικανικής σφραγίδας στην πρεσβεία έκανε η Ιβάνκα Τραμπ μαζί με τον υπουργό Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ αλλά έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα όπου τόνισε ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ και αυτή η αναγνώριση είχε ήδη αργήσει πολλά χρόνια.

  Παράλληλα επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν την ειρήνη στην περιοχή και ως προς αυτό είναι έτοιμες να παίξουν ηγετικό ρόλο σε πιθανές συνομιλίες.

  Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι έγραψε ιστορία με την απόφασή του και ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας πως η Ιερουσαλήμ ήταν, είναι και θα είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ.

  Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τα εγκώμια όλων για τον Τραμπ και συνεχείς διακοπές, όπου οι 800 προσκεκλημένοι αποθέωναν τους ομιλητές.

  Στο βήμα ανέβηκε και ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του Τραμπ και σύμβουλός του.

  Ο Κούσνερ τόνισε πως η μεταφορά της πρεσβείας είναι μία κίνηση που έχει οδηγό την ειρήνευση στην περιοχή αλλά και κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλές δεκαετίες.