Type Here to Get Search Results !

"In Plain Sight" -Βιβλίο της φωτογράφου Jean Pagliuso

Η γεννημένη στην Καλιφόρνια φωτογράφος Jean Pagliuso αφιέρωσε την καριέρα της στρέφοντας το φακό της σε ό,τι την ενδιέφερε, είτε ήταν μόδα, το Χόλιγουντ, τα ταξίδια είτε τα... πουλερικά.


Συνεργάστηκε με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος επικοινώνησε μαζί της όταν είδε τη δουλειά της στο New York Magazine, με τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Άλτμαν, καθώς και με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο όπως Paramount Pictures, Universal Studios, Warner Brothers, 20th Century Fox και Disney, αποκτώντας πρόσβαση σε μερικά από τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλιγουντ.

Η νέα μονογραφία της Jean Pagliuso "In Plain Sight" με φωτογραφίες πέντε δεκαετιών 1968-2017 διερευνά τo πολυδιάστατο έργο και τα ενδιαφέροντά της, σύμφωνα με το Vogue.

Η Pagliuso στα πρώιμα έργα της παράλληλα με την καριέρα της ως φωτογράφος διασημοτήτων και μόδας, κατέγραφε ταραχώδεις ιστορίες του Χόλιγουντ, καθώς και τις ιδιωτικές στιγμές της ζωής πίσω από τη σκηνή.

Ξεκίνησε φωτογραφίζοντας για περιοδικά, όπως το Mademoiselle και στη συνέχεια συνεργάστηκε με κινηματογραφικά στούντιο για τις ταινίες American Gigolo, Splash, Thieves like us, Three Women, Frances, Sweet Liberty.

Στις σελίδες του βιβλίου περιλαμβάνονται φωτογραφίες πολλών διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ που πόζαραν στον φακό της, Μπαρτ Λάνκαστερ, Πολ Νιούμαν, Τζέσικα Λανγκ, Τζακ Νίκολσον, Μέριλ Στριπ.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section