Type Here to Get Search Results !

Ocean's 8 / Η Συμμορία των 8 (GR SUBS)

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ).


Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ).

Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια - διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.



Με σκηνοθέτη τον Γκάρι Ρος (του «Pleasantville» και του «Hunger Games»), έρχεται η περιπέτεια που ακολουθεί το γκλαμ και την εγκεφαλική δράση του franchise με τις συμμορίες του Ocean, αλλά με μια ανατροπή: αυτή τη φορά η κινηματογραφική συμμορία στελεχώνεται από ένα γερό, διαφορετικό, γυναικείο καστ - Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Rihanna, Μίντι Κέιλινγκ, Σάρα Πόλσον, Awkwafina.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section