Type Here to Get Search Results !

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν Βανέσα Παραντί και Σαμουέλ Μπενσετρί

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Σαμουέλ Μπενσετρί παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, στο μικρό χωριό Σεν Σιμεόν, όπως έγραψε σήμερα η εφημερίδα «Le Parisien» στην ιστοσελίδα της.

Την ώρα που η Γαλλία γιόρταζε τη νίκη της εθνικής της ομάδας ποδοσφαίρου επί της ομάδας της Αργεντινής, στο χωριό Σεν Σιμεόν η Βανέσα Παραντί παντρευόταν τον σύντροφό της.

Η Βανέσα Παραντί μπήκε στο μικρό δημαρχείο-σχολείο του Σεν Σιμεόν φορώντας νυφικό λευκό κρεμ με βολάν και πέπλο στο κεφάλι. Έπειτα από 30 λεπτά, ο γάμος είχε τελεστεί, σε στενό κύκλο, παρουσία λίγων καλεσμένων. Ανάμεσά τους ήταν ο μουσικός Ματιέ Σεντίντ, ο τραγουδιστής Ραφαέλ και η Λιλί-Ροζ Ντεπ -η 19χρονη κόρη της Παραντί από τη σχέση που διατηρούσε με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ έως το 2012.

Η Γαλλίδα σταρ έχει πολλούς δεσμούς με το χωριό αυτό των 900 κατοίκων που βρίσκεται κοντά στην Κουλομιέ, στη βορειοκεντρική Γαλλία. Εκεί, στο Σεν Σιμεόν πέθανε ο πατέρας της, στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ο Αντρέ Παραντί είχε το εστιατόριο «Les Sources» στο κοντινό χωριό Σεν Ρεμί Λα Βαν, όπως εξηγεί η κυριακάτικη «Le Parisien»

H Βανέσα Παραντί και ο Σαμουέλ Μπενσετρί, και οι δύο 45 χρόνων, επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2017.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section