Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Archive

Follow by Email

Translate

header-menu

Over 600,000+ Readers Get fresh content from Eva

Recent

Recent Posts

Featured

Από το Blogger.

Text Widget

Bonjour & Welcome

  Categories

  Find us on Facebook

  Subscribe & Follow

  CONTACT

  Όνομα

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

  Μήνυμα *

  Test Footer 2

  Template Information

  Με την ταινία "First Man" ανοίγει η αυλαία της 75ης Μόστρα της Βενετίας

  Το 75ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Αυγούστου με την προβολή της ταινίας  "First Man" του σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ, του οποίου η προηγούμενη ταινία,  "La La Land",  απέσπασε έξι βραβεία 'Οσκαρ το 2017.

  Όπως και στο "La La Land", το οποίο επίσης είχε προβληθεί στη Mostra της Βενετίας, ο Καναδός Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί στο "First Man", ένα έργο που αφηγείται μερικά χρόνια της ζωής του αμερικανού αστροναύτη Νιλ 'Αρμστρονγκ.

  "Είναι πραγματικό προνόμιο να μπορείς να παρουσιάζεις σε παγκόσμια πρώτη την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ", δήλωσε ο διευθυντής της Mostra Αλμπέρτο Μπαρμπέρα. "Είναι ένα έργο προσωπικό, πρωτότυπο, συναρπαστικό, που εκπλήσσει ευχάριστα σε σχέση με  άλλες επικές ταινίες της εποχής μας και που επίσης επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο ενός από τους σημαντικότερους σήμερα αμερικανούς σκηνοθέτες".

  Ο Σαζέλ δήλωσε ότι "νιώθει τιμή για την πρόσκληση" του φεστιβάλ Βενετίας και "ενθουσιασμένος που επιστρέφει" στη Μόστρα.

  Η 75η Μόστρα θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Το πλήρες πρόγραμμα του διεθνούς φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα.