Type Here to Get Search Results !

The Happy Prince

Βρισκόμαστε στο τέλος του 19ου αιώνα κι ο Οσκαρ Ουάιλντ, ένας από τους πιο δημοφιλείς λογοτέχνες της καλής κοινωνίας του Λονδίνου, βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται όταν λόγω της ομοφυλοφιλίας του που δεν κρατούσε κρυφή, στέλνεται στη φυλακή.

Αυτοεξόριστος στη Νάπολη και το Παρίσι μετά την αποφυλάκισή του, θα δοκιμάσει να συσφίξει τις σχέσεις με τη γυναίκα του, αλλά σύντομα θα επιστρέψει στη σχέση του με τον Λόρδο Ντάγκλας.


Oμως αν η δόξα και η φήμη του μοιάζουν να ανήκουν πια στο παρελθόν, ο Ουάιλντ θα παραμείνει ο ιδιοφυής πνευματώδης εαυτός του μέχρι το τέλος, σε αυτή την εξιστόρηση των τελευταίων χρόνων της ζωής του.

Με μια ταινία που μοιάζει με ένα απόλυτα προσωπικό πρότζεκτ επέλεξε ο Ρούπερ Εβερετ να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, γράφοντας επίσης το σενάριο και κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνιστούν επίσης οι Κόλιν Φερθ, Κόλιν Μόργκαν, Εμιλι Γουάτσον και Τομ Γουίλκινσον.

Το φιλμ προβλήθηκε στα φεστιβάλ του Σάντανς και του Βερολίνου, κερδίζοντας ως επί το πλείστον θετικές κριτικές, και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad