Type Here to Get Search Results !

Στις 2 Νοεμβρίου το τελευταίο «House of Cards»

Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της για τους φίλους της σειράς «House of Cards». Η έκτη και τελευταία σεζόν των οκτώ (μόλις) επεισοδίων, που πέρασε από χίλια κύματα μετά από το σκάνδαλο με τον πρωταγωνιστή Κέβιν Σπέισι, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Νοεμβρίου.

Η ημερομηνία αναγράφεται στην αφίσα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η παραγωγή και απεικονίζει την πρόεδρο Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) σε ένα πολύ γνώριμο σκηνικό: τη μαρμάρινη α λα μνημείο Λίνκολν πολυθρόνα στην οποία καθόταν ο Φρανκ Άντεργουντ – Κέβιν Σπέισι στην πρώτη σεζόν.

Δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο ταιριαστό τρόπο για να κλείσουν μια σειρά που αγαπήθηκε επειδή ο βασικός της χαρακτήρας έκανε τις πιο αισχρές πράξεις και παραλίγο να μην ολοκληρωθεί ποτέ επειδή ο ηθοποιός που τον υποδυόταν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές...

Από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 14χρονου (το οποίο ακολούθησε πλήθος άλλων κατηγοριών) τον Οκτώβριο του 2017, το Netflix ανακοίνωσε ότι διακόπτει το «House of Cards», μία από τις κορυφαίες σειρές του. Τα γυρίσματα της έκτης σεζόν που μόλις είχαν ξεκινήσει «πάγωσαν» και έμειναν μετέωρα μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, όταν και πήραν ξανά μπροστά, αλλά χωρίς τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Ακόμη δεν είναι γνωστό πώς λύθηκε το «πρόβλημα Σπέισι». Τι απέγινε ο Φρανκ Άντεργουντ; Έφυγε στο εξωτερικό, κρύβεται, δολοφονήθηκε; Εμείς ποντάρουμε τα λεφτά μας στο τελευταίο, και περιμένουμε να δούμε την Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) να δίνει ρέστα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section