Η Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει στο «American Horror Story»

Spanio Pouli
By -
0
«Εχω την τεράστια ευχαρίστηση να αποκαλύψω σε όλους σας ότι, ναι, θα επιστρέψει». Κάπως έτσι ανακοίνωσε η Σάρα Πόλσον την επιστροφή της συμπρωταγωνίστριάς της, Τζέσικα Λανγκ, στο σκοτεινό, αιματοβαμμένο σύμπαν του τηλεοπτικού «American Horror Story», μέσα από το οποίο η σπουδαία ηθοποιός πραγματοποίησε ένα θριαμβευτικό comeback, προσφέροντάς μας μια σειρά από άλλοτε διαβολικές κι άλλοτε σπαρακτικές ερμηνείες σε διαφορετικούς ρόλους (που της χάρισαν τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy, από τα οποία κέρδισε δύο). Για να συμπληρώσει «Η Τζέσικα θα επιστρέψει ως Κονστάνς σε ένα επεισόδιο που πρόκειται να σκηνοθετήσω».

Η Σάρα Πόλσον θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το έκτο επεισόδιο του νέου, όγδοου κύκλου της σειράς τρόμου του Ράιαν Μέρφι, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο «American Horror Story: Apocalypse».

Ομολογουμένως, η σειρά έχει χάσει πλέον το στοιχείο της έκπληξης και την πρωτοτυπία που την έκαναν τόσο συναρπαστική στις πρώτες της σεζόν, αρκούμενη πια σε μεγάλο βαθμό στο ακραίο στιλιζάρισμα και το σοκ. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ακόμα κρατά το ενδιαφέρον, αυτό είναι οι εξαιρετικές ερμηνείες, ειδικά από τις γυναίκες πρωταγωνίστριες, όπως η Λανγκ, η Σάρα Πόλσον, η Κάθι Μπέιτς, η Φράνσις Κονρόι, αλλά και η Lady Gaga, οι οποίες χάρη στο ιδιότυπο φορμά της σειράς επανέρχονται σχεδόν κάθε σεζόν σε διαφορετικούς ρόλους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες με τις οποίες φειδωλά τροφοδοτούν το κοινό οι δημιουργοί της σειράς, ο νέος κύκλος θα αποτελεί crossover ανάμεσα στην πρώτη σεζόν (και μια από τις καλύτερες, το «Murder House») και την τρίτη («Coven»).

Επειτα από απουσία τριών σεζόν από τα credits της σειράς, η Λανγκ θα επιστρέψει στον ρόλο της Κονστάνς Λάνγκτον που υποδύθηκε στην παρθενική σεζόν, ενώ μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψουν για τον καινούργιο κύκλο οι παρακάτω ηθοποιοί (χωρίς ο Μέρφι να έχει αρνηθεί την επιστροφή σύσσωμου του επιτελείου μαγισσών της τρίτης σεζόν): Σάρα Πόλσον (σε τρεις ρόλους!), Ιβαν Πίτερς, Κάθι Μπέιτς, Εμα Ρόμπερτς, Μπίλι Λουρντ, Αντάινα Πόρτερ, ενώ στο καστ θα προστεθεί και η Τζόαν Κόλινς.

Το «American Horror Story: Apocalypse» θα εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον και θα σχετίζεται με το τέλος του κόσμου και τον Αντίχριστο που γεννιέται στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα, όπως πάντα στο FX, στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν ήδη εγκριθεί η ένατη και η δέκατη σεζόν. Μέχρι τότε δείτε στα βίντεο παρακάτω δύο από τις πιο αξέχαστες στιγμές της Τζέσικα Λανγκ στη σειρά.

Tags:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Comment without Hesitation!

Δημοσίευση σχολίου (0)