Type Here to Get Search Results !

Βρέθηκε η ηθοποιός που θα φορέσει τη στολή της Batwoman

Όπως όλα δείχνουν το CW βρήκε επιτέλους την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Batwoman στο πρόσωπο της Ρούμπι Ρόουζ.

Σύμφωνα με τα Variety και Deadline, η ηθοποιός που παίζει στην περιπέτεια δράσης The Meg, έχει κληθεί να γίνει η Κέιτ Κέιν και στο επερχόμενο σπέσιαλ crossover των Arrow/Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow, όπως και στην πιθανή σειρά ταινιών Batwoman που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν με αφετηρία το 2019 και επικεφαλής την παραγωγό Κάρολιν Ντράις.

H Ρόουζ που έχει γίνει περισσότερο γνωστή μέσα από τους ρόλους της στο τηλεοπτικό Orange is the New Black και στις ταινίες Resident Evil: Το τελευταίο κεφάλαιο και John Wick: Κεφάλαιο 2 θα εμφανιστεί ως Batwoman σε λίγους μήνες από τώρα. Οι ήρωες του CW από τις άλλες DC εκπομπές θα κατευθυνθούν στο Γκόθαμ Σίτι για πρώτη φορά, όπου και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Κέιτ Κέιν -μία από τις λίγες λεσβίες ηρωίδες της DC Comics- ζώντας μία νέα περιπέτεια.

Αν όντως η σειρά Batwoman ξεκινήσει την επόμενη χρονιά, θα δούμε την Ρόουζ (που είναι και στην πραγματικότητα μέλος της LGBTQ+ κοινότητας) να επιστρέφει στον ρόλο της, λειτουργώντας μόνη της στο Γκόθαμ Σίτι ως «μία υψηλού επιπέδου μαχήτρια που προετοιμάζεται για να δώσει ένα τέλος στην "αναζωπύρωση" του εγκλήματος στην περιοχή», όπως αναφέρει τουλάχιστον παλαιότερη σχετική δημοσίευση.

Η γνωστοποίηση της επιλογής της Ρόουζ ουσιαστικά αποτελεί επιβεβαίωση των πρώτων πληροφοριών που είχαν διαρρεύσει τους προηγούμενους μήνες και έκαναν λόγο για λεσβία Batwoman, κάνοντας έτσι ένα τεράστιο βήμα για την αντιπροσώπευση της LGBTQ κοινότητας στις τηλεοπτικές εκπομπές DC στο CW. Η Batwoman δηλαδή, ακολουθεί τα «βήματα» της αμφιφυλόφιλης Σάρα Λανς και του ανοιχτά γκέι Ρέι των Arrow και Legends of Tomorrow.

Το πολυαναμενόμενο crossover αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section