Type Here to Get Search Results !

Το «Φιλαράκι» που το παίζει δύσκολο

Από όταν είδαμε το τελευταίο επεισόδιο από τα Φιλαράκια μέχρι και σήμερα, οι φήμες δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή για μία πιθανή επιστροφή τους στις οθόνες μας. 

Δεδομένου του ότι ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει της μόδας σε μεγάλο βαθμό τα τηλεοπτικά «reunions» αλλά και οι διασκευές ή επαναπροσαρμογές παλαιότερων πρότζεκτ στο «σήμερα», η επιθυμία των φανατικών της σειράς για ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει πολλαπλασιαστεί.

Κάποια από τα Φιλαράκια έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να επιστρέψουν όντως, κάποια όχι και τόσο και τώρα έρχεται η Τζένιφερ Άνιστον με πρόσφατες δηλώσεις της να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και η ίδια «φαντασιώνεται» το come back τους. 

«Πριν ακόμα τελειώσει η σειρά ο κόσμος μας ρωτούσε αν θα επιστρέψουμε. Το συζητάμε με την Κόρτνεϊ και τη Λίζα. Το... "φαντασιώνομαι". [...] Ήταν πραγματικά η καύτερη δουλειά που είχα ποτέ. Δεν ξέρω πως θα έμοιαζε σήμερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσες σειρές ξαναφτιάχνονται με επιτυχία.», δήλωσε η Άνιστον στο Instyle για να μας ενημερώσει αμέσως μετά ποιος από τους υπολοίπους το παίζει δύσκολος:

«Ξέρω ότι ο Ματ ΛεΜπλανκ δεν θέλει να τον ρωτάνε πια για αυτό. Αλλά ίσως να μπορούσαμε να τον πείσουμε. [...] Ή πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι η Λίζα, η Κόρτνεϊ κι εγώ ξαναφτιάξουμε «Τα Χρυσά Κορίτσια» και περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τα τελευταία μας χρόνια μαζί σε ξύλινα έπιπλα», αστειεύθηκε η ηθοποιός..   

Ας ελπίσουμε ότι η Τζένιφερ θα βάλει τα δυνατά της... Διαφορετικά συμβιβαζόμαστε με το plan b, δηλαδή μαζί με τις Κοξ και Κούντροου να γυρίσουν Χρυσά Κορίτσια Νο. 2!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Section